Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu ilana göre Tutak Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde memur alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların diğer başvuru şartlarını da taşımaları ile birlikte başvuruları kabul edilecektir.

ALIM KADROLARI NELERDİR

Tutak Belediyesi bünyesine toplamda 4 kişilik boş kadro ile memur personel alacağını açıkladı. Buna göre Tutak Belediyesi Muhasebe Bölümü mezunu Lisans mezunu 1 Muhasebe Memuru, Lise veya dengi okul mezunu 1 Sayaç Memuru, Lise veya Dengi okul mezunu 1 Zabıta Memuru ve İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu 1 İnşaat Mühendisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tutak Belediyesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Lisans mezunu olan adaylardan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik araştırması ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerlik şartı olarak askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve ilanda belirtilen kadro için belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 15 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 03 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını saat 17:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Tutak Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakında daha detaylı bilgi almak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni