Sözleşmeli olarak hemşire alımı yapılıyor. Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 300 kişilik boş kadro ile bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştiriyor. Buna göre İstanbul Üniversitesi adaylardan aranan şartlar dahilinde lisans mezunu hemşire alımı yapacak. Buna göre İstanbul Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesiene göre ve 2016 yılı KPSS B Grubu puan durumu esas alınmak sureti ile Özel Bütçeden KPSS En Az 55 Puan ile 300 hemşire alımı yapacka.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Buna göre adaylardan, Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden en az 55 ve üzeri puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Gece dahil olmak üzere haftalık 40 saatlik çalışmayı kabul etmek ve Sözleşmeli olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmeli iptal edilen adaylar için fesih tarihinin üzerinden 1 yıl geçmiş olmak nitelikleri aranacaktır. Adayların bu şartları kabul etmeleri dahilinde başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR NASIL NE ZAMAN YAPILIR?

İstanbul Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı Sözleşmeli Hemşire adaylarının başvuru şartlarını kabul etmeleri dahilinde başvuruları alacak. Başvuruların ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlamasının ardından en geç 15 gün içerisinde yani en geç 18 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedr. Başvurular İstanbul Üniversitesi resmi internet sayfası olan www.istanbul.edu.tr adresi üzerinden başvuru formunun ve dilekçesini eksiksiz doldulmak sureti ile İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Bunun dışında posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak Detaylı Bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim