Kamu kurum veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda ve niteliklerde bünyelerine memur alımlarına devam ediyolarlar. Duyurular Devlet personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu, Resmi gazete ve Bakanlıkların resmi İnternet sayfalarında yayımlanıyor. Adaylar 2016 veya 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan şartları aranmaktadır. Adaylar kurumların belirlediği KPSS taban puanını taşımak zorundadırlar. Kurumlar taban puan olarak 50 puandan başlamak sureti ile 60, 70 ve 80 taban puanı ile memur alıyorlar. 

Adaylar bu kurumlara başvuru yapabileleri için aşağıda verdiğimiz ilanları inceleyebilirler. isinolsa.som ekibi olarak KPSS puanı ile alım yapan kurumların tamamını bir araya topladık ve aşağıdan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 50 Memur Alımı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki eksikliği karşılamak amaçlı farklı alanlardan toplamda 50 kişilik kadro ile Memur Personel alımı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranacak olup, adayların KPSS puan sıralamasına göre Sözlü sınav yapılacaktır. Adaylar buna göre başvurularını en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

Türk Patent ve Marka Kurumu 10 Memur Alımı: Türk Patent ve Marka Kurumu 10 kişilik boş kadro ile Makine Mühendisliği Bölümü ve Mekatronik Mühendisliği bölümünden 8 Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı ve Otomotiv Mühendisliği Bölümünden 2 Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 10 uzman yardımcısı alacak. Adaylardan 2017 yılı KPSS puanı aranacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 15 Memur Alımı: Gençlik ve Spor Bakanlığıbünyesindeki memur ihtiyacı için 7inci ve 9uncu dereceli kadrolarda Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı Genel İdari Hizmerine Denetçi Yardımcısı alacak. Adaylardan 2017 KPSS den P48 puan türünden puan aranacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TCDD 5 Memur Alımı: TCDD memur personel alımı yapacağını belirtti. TCDD bünyesindeki memur ihtiyacı için boşta bulunan Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alacak. Adaylardan 2017 yılı KPSS den en az 70 puan almış olmak şart aranacaktır. Buna göre başvurular en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar yapılacak olup, daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Ulaştırma Denizcilik ve haberleşme Bakanlığı 5 Memur Alımı: Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki memur eksikliği için, 3 (üç) Ulaştırma ve Haberleşme Uzman Yardımcısı ve 2 (iki) Denizcilik Uzman Yardımcısı (Ulaştırma ve Haberleşme Uzmanlığı, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uzmanlığı, Denizcilik Uzmanlığı kadrolarına toplamda 5 kişi alacak. Aranan şartlara ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Spor Toto Teşkilatı 4 memur Alımı: Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı bünyesine İşletme, İktisat ve Muhasebe bölümleri mezunu olmuş 4 memur personel alımı gerçekleştirecek. Adaylardan aranacak şartlara ulaşmak için ve başvuru tarihleri ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Karayolları Genel Müdürlüğü 12 Kamu Personeli Alımı: Karayolları Genel Müdürlüğü Lise Mezunu Eski Hükümlü ve Engelli personel ihtiyacı için farklı alanlarda toplamda 12 kişilik kadro ile kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuruları Türkiye İş Kurumundan yapmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 13 Memur Alımı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki memur ihtiyacı için 13 kişilik boş kadro ile Ağrı 1, Bartın 1, Bitlis 1 ,Bursa 1, Düzce 1 ,Elazığ 1, Erzurum 1, Karabük 1, Kırıkkale 1, Manisa 1, Niğde 1, Osmaniye 1 ve Zonguldak 1 olmak üzere 13 avukat alımı yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

ÖSYM 14 Sözleşmeli Personel Alımı: ÖSYM bünyesine 14 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli olarak, 3 .net Yazılım Mühendisi, 4 Java Yazılım Mühendisi, 2 Ağ ve Sistem Uzmanı, 2 veri Tabanı Yöneticisi, 3 İş Zekası uzmanı, alımı yapacak. başvurular en geç 06 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Türk Akreditasyon Kurumu 15 Memur Alımı: Türk Akreditasyon Kurumu bünyesine memur alımı gerçekleştiriyor. Türk Akreditasyon Kurumu 15 kişilik boş kadro Uzman yardımcısı alacak. Adaylardan 2017 yılı KPSS puanı şartı aranacaktır. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

YÖK 6 Sözleşmeli Personel Alımı: YÖK personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli oalrak, 6 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti ve bu kadrolar, 2 Kat maaş ile 4 Bilişim Uzmanı, 2 Kat maaş ile 1 Sistem uzmanı ve 2 kat maaş ile 1 Ağ uzmanı alımı yapılacak. Detaylı bilgiye ulaşmak için ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Avrupa Birliği Bakanlığı 12 Memur Alım İlanı: Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesine memur alımı yapacağını belirtti. Avrupa Birliği Bakanlığı 12 kişilik boş kadro ile memur alımı gerçekleştirecek. Avrupa Birliği Bakanlığı Hukuk alanında 4, İktisat alanında 2, İşletme alanında 2 ve Uluslararası İlişkiler alanında 4 memur personel olmak üzere toplamda 12 kişi alacak. Adaylar alanlarına göre Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 85 puan almış olmak zorundadırlar. Ayrıca adayların KPSS puan sıralasına göre uzman yardımcısı alımı sınavı yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Orman Genel Müdürlüğü KPSS 50 Puan İle 125 Memur Alımı: Orman Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı 125 kişilik boş kadro ile Orman Muhafaza Memuru alacak. Adaylardan KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları şartı aranacaktır. Detaylı bilgiye ulaşabilmek için Buraya Tıklayınız.

Hazine Müsteşarlığı 18 Memur Alımı: Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi bünyesindeki çalışan memur personel eksikliği için farklı pozisyonlarda toplamda 18 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Uzman Personel kadrosuna alınacak personeller Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yapılacak olan Giriş sınavı ile belirlenecektir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Güümrük ve Ticaret Bakanlığı 425 Memur Alımı: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 425 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirecek. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı alım yapacağı kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak.  İşte Detaylar

Editör: TE Bilisim