Ülkemizde bulunan bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerden toplamda 720 kişilik kadro ile memur alımı yapıyorlar. Kamuya memur alımları genellikle Kamu Personeli seçme sınavı ile yapılmakta ve buna göre sizler için KPSS en az 50 puan ile kamuya memur alımı yapan kurumları tek sayfada topladık. Kamu Personeli ilanları sürekli olarak Devlet personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve kurumların resmi internet sayfaları üzerinden yayımlanmaktadır. Buna göre kpss en az 50 puan ile toplamda kamuya 720 memur alımı yapılacak.

Herkesin bildiği üzere KPSS puan ile alımlarda Kurumun belirlediği baraj puana göre alım yapılmaktadır. Buna göre kamu kurumları 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP03 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türlerinden puan aranmakta ve bunun dışında bazı kurumlar alım yapılacağı alana göre farklı puan durumuna arıyabilirler. 

isinolsa.com ailesi olarak sizler için sürekli çalışıyor ve kamuya alım yapan kurumlarım tamamını sizlerle paylaşıyoruz. İşte kamuya KPSS en az 50 puan ile alım yapan kurumlar şöyledir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 13 Memur Alımı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı 13 kişilik boş kadro ile Avukat alımı gerçekleştiriyor. Alımlar, Ağrı 1,Bartın 1,Bitlis 1 ,Bursa 1,Düzce 1 ,Elazığ 1,Erzurum 1,Karabük 1,Kırıkkale 1,Manisa 1,Niğde 1, Osmaniye 1 ve Zonguldak 1 şeklinde dağılmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TCDD 5 Memur Alımı: TCDD bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı TCDD Teftiş Kurumu Başkanlığında görevlendirmek üzere 5 Müfettiş yardımcısı alacak. Adaylar Kamu personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gerekmekte ve diğer şartları taşımaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 50 Memur Alımı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesine 50 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda alım gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşımaları şarttır. Daha fazla bilgi edinmek için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Truzim Bakanlığı 9 Personel Alımı: Kültür ve Truzim Bakanlığı bünyesine 9 kişilik boş kadro ile 6 Sosyal Bilimler ve 3 Mimarlık alanlarında toplamda 9 kişilik boş kadro ile Stajyer Kontrolör alacak. Başvuru yapacak adaylar başvurularını taşımaları ile birlikte ve istenilen belgeler ile en geç 06 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TCDD 8 Avukat Alımı: TCDD bünyesine 8 kişilik boş kadro ile Avukat kadrosuna alım yapacak. Alımlar farklı bölgelerden yapılacak olup, adaylardan Kamu personeli Seçme Sınavından en az 75 ve üzeri puan almış olmak şartı aranacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 69 Memur Alımı: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine 69 kişilik boş kadro ile Uzman yardımcısı alacak. Adaylardan Kamu personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup, ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre yapılacak uzman yardımcılığı giriş sınavı ile kadroya girişleri belirlenecektir. Daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 53 Sözleşmeli Personel Alımı: Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı yapacağını ve bu doğrultuda bünyesine toplamda 53 kişilik boş kadro ile 47 Hemşire, 1 Ebe, 3 Sağlık Teknikeri, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 1 Diyetisyen alımı yapacak. Adaylar kamu Personeli Seçme Sınavın KPSSP94, KPSSP93 ve KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Jandarma 222 Memur Alımı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesine toplamda 222 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti ve adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavında en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar Başvurularını en geç 28 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları şarttır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 14 Memur Alımı: Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı kadrolar ile bünyesine toplamda 14 memur alımı yapacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Buna göre adaylar başvurularını en geç, 06 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları zorunludur. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Namık Kemal Üniversitesi 17 Personel Alımı: Namık Kemal Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış 17 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Namık Kemal Üniversitesi 13 özel bütçeden hemşire, 3 döner sermayeden hemşire ve 1 Tekniker alımı yapacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 25 Memur Alımı: Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesine toplamda 25 kişilik boş kadro ile farklı kadrolardan Sözleşmeli olarak personel alacak. Buna göre adaylardan KPSS puan durumu aracan ve Giriş Sınavı yapılmaksızın sadece KPSS puanı ile kadroya alımları yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kamu İhale Kurumu 10 Memur Alımı: Kamu İhale Kurumu bünyesine toplamda 10 memur alımı gerçekleştirecek. Buna göre 2 Avukat ve 8 İktisat, siyasal bilgileri işletmei iktisadi ve idari bilimler fakğltelerinden mezun memur alacak. Adaylardan KPSS puanı aranacak olup başvurular en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi 40 Sözleşmeli Personel Alımı: Hacettepe Üniversitesi bünyesine 40 sözleşmeli personel kadrosu ile, 39 hemşire ve 1 Sağlık Teknikeri alacak. Buna göre adaylardan 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Ankara Üniversitesi 66 Sözleşmeli Personel Alımı: Ankara Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 66 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Hemşire alımı yapacak. Adayların 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına bakılacak ve başvurular en geç 30 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Adli Tıp Kurumu 15 Memur Alımı: Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu olmak üzere toplamda 15 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Adli Tıp Kurumu 2 Labornat, 11 Sağlık teknikeri ve 2 Şoför alımı yapacak. Başvurular en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

TCDD Taşımacılık 9 Memur Alımı: TCDD bünyesine 9 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı kadrosuna açıktan personel alacak. Adaylar Yapılacak olan giriş sınavından başarılı olmaları dahilinde kadroya alınacaktır. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alımı: Balıkesir Üniversitesi bünyesine 9 kişilik boş kadro 4 hemşire, 2 sağlık teknikeri ve 3 Diğer Sağlık personeli alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylar için Buraya Tıklayıız.

Erciyes Üniversitesi 50 Sağlık Personeli Alımı: Erciyes Üniversitesi bünyesine toplamda 50 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak hemşire alımı gerçekleştiriyor. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 8 Memur Alımı: Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için geçtiğimiz gün yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine toplamda 8 kişilik boş kadro 2 Uluslararsı İlişkiler, 1 Hukuk, 1 İşletme, 1 Havacılık Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi ve 2 Harita mühendisi olmak üzere toplamda 8 kişi alacak. Adaylar Başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Et ve Süt Kurumu 8 İşçi Personel Alımı: Et ve Süt Kurumu Türkiye İş kurumu aracılığı ile bünyesine toplamda 8 kişilik kadro ile işçi alacak. Adaylardan en az lise mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 Puan almış olmaları istenecektir. Daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Farklı İllerde 12 Personel Alımı: SYDV bünyesine belirsiz süreli çalışacak ve kamu personeli seçme sınavından en az 60 puan almış olan farklı bölgelerden toplamda 12 personel alacak. Alım şartları ve diğer bilgiler için Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü 6 Psikolog Alımı: Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı ilana göre 8 Psikolog alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan, kamu personeli seçme sınavından en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. Buna göre adaylar başvurularını 04 Aralık 2017 tarihi ile 08 Aralık 2017 tarihleri arasında yapacaklar. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim