Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde Türkiye'nin her bölgesinde görevlerine eksiksiz devam etmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM geçtiğimiz günlerde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile KPSS 2018/3 atama kılavuzunu duyurdu.

Buna göre KPSS 2018/3 atama kılavuzu ile farklı pozisyonlar için toplam 180 memur alımı gerçekleştirilmektedir. İlgili atamaya çok sayıda aday başvuru gerçekleştirdi ve atamalar sona eriyor. Peki hangi pozisyonlar için atama yapılıyor ve başvurulara ilişkin detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Buna göre ilan incelendiğinde ön lisans mezunları için 25 tekniker alımı yapılacaktır. Lisans mezunları için ise 19 büro memuru, 2 şehir planlayıcısı, 5 mimar, 129 mühendis olmak üzere toplam 180 kişilik atama yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM yukarıda verilmiş olan kadrolar için 180 kişilik atama yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların 3 Nisan 2018 saat: 23.59'a kadar https://ais.osym.gov.tr adresine girmesi ve KPSS 2018/3 tercih bölümüne tıklaması ardından sisteme T.C. kimlik numarası ile ÖSYM şifresiyle giriş yapması ve istediği pozisyonlar için nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Başvurularını yapan adayların 15 TL'lik onay ücretini ödemesi gerekmektedir.

DİĞER MEMUR İLANLARI BURADA