Ülkemizin en tanınır kamu kurumlarından bir tanesi olan genel olarak sermaye bütçesi ile açıktan atama yöntemi aracılığı ile kamu personeli alımı gerçekleştirmekte olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ataması ile mülakatsız memur alımı yapacağını ilan etti.

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden yapılan duyuru ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ataması ile 190 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak olan pozisyonlar nedir, bu pozisyonlara adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile düzenlenmekte olan merkezi yerleştirme ataması kapsamında yani KPSS 2018/1 ile en az ön lisans mezunu olmak üzere Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 190 kamu personeli alıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir? Buna göre önlisans mezunları bilgisayar işletmeni ve tekniker ve lisans mezunu adaylar ise mühendis kadroları için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Peki adaylar Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 190 kamu personeli alımı ilanına başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 190 kamu personeli alımı gerçekleştirmekte olup ilgili alımlar KPSS 2018/1 kapsamında yapılmaktadır. Adayların 26 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kendi T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile giriş yapmaları başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim