Ülkemizin bir diğer önemli kurumları arasında yer alan ve aralıklarla ihtiyaçları halinde memur ilanlarını kamuoyuna duyuran Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılacak olan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı yapacak.

Bilindiği üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı genel olarak memur alımlarını yıl içerisinde iki kez düzenlenmekte olan merkezi yerleştirme atamaları ile gerçekleştirmektedir. Bu atamalarda da memur alımı yapması beklenen kurum yine alım yapacağını duyurdu. İşin Olsa ekibi olarak sizler için tercih kılavuzunu inceledik ve ilgili kurumun toplam 96 kişilik memur alımı yapacağını tespit ettik. Peki detaylar nedir.

MEZUNİYETLERE GÖRE DAĞILIM

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI

Ortaöğretim: 56 Personel
Önlisans: 36 Perosnel
Lisans: 4 Personel
TOPLAM >>>>  96

Yukarıda hangi mezuniyet için kaç memur alınacağı belirtilmiş olup en az ortaöğretim mezunu olmak üzere toplam 96 kişilik memur alımı yapılacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

POZİSYONLAR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kemdi bünyelerinde istihdam etmek üzere 96 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için KPSS 2017/2'de memur ataması yapılacak.

HİZMETLİ
LABORANT
MEMUR
ŞOFÖR
TEKNİSYEN
VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ
TEKNİKER
VETERİNER SAĞLIK TEKNİKERİ
MÜHENDİS
VETERİNER HEKİM

Yukarıda hangi pozisyonlar için Tarım Bakanlığının memur alımı yapacağı belirtilmiştir. KPSS 2017/2 atamaları 14 Kasım 2017 - 23 Kasım 2017 tarihlerinde ÖSYM'nin sitesinden yapılmakta olup toplam 96 kişilik memur alımını Tarım Bakanlığı gerçekleştirecektir.

DİĞER KURUM ALIMLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim