Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile kamu kurumları memur alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna göre KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları için ön lisans mezunlarına toplam 961 kişilik kadro ayrıldı.

Önlisans mezunu adaylar KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları için kendilerine ayrılan 961 kişilik kadro için tercihlerini yapmaya devam ediyor. Adaylar tercihlerini 3 Temmuz 2017 tarihine kadar yapabilecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve hangi kamu kurumları alım yapıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

ÖSYM AİS aracılığı ile KPSS 2017/1 merkezi atamaları kapsamında önlisans mezunu toplam 961 kişilik memur alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Zabıta Memuru, 
Memur, 
İtfayie Eri, 
ARFF Memuru, 
Şoför, 
Tekniker, 
Sekreter, 
Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 
İş Makinası Sürücüsü, 
Anbar Memuru,
Programcı, 
Sağlık Teknikeri, 
Tahsildar, İcra Memuru, 
Aşçı, 
Hayvan Bakıcısı,
Satınalma Memuru, 
Bilgisayar İşletmeni, 
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 
Veznedar, 
Muhasebeci.

Yukarıda ki kadrolar başta olmak üzere çok sayıda farklı kadro için KPSS 2017/1 kapsamında ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile memur alımı yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

KPSS 2017/1 merkezi atamalarında önlisans mezunu 961 memur alımı yapılıyor. Başvurular 3 Temmuz 2017 tarihine kadar sürmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
ÖNLİSANS KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ORTAÖĞRETİM KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim