Ülkemizin en bilinen kamu kurumları arasında yer almakta olan KOSGEB açık pozisyonları hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurarak bu ilanlar için memur ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından hazırlanan iki farklı ilan Devlet Personel Başkanlığına iletildi ve toplam 49 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre 49 memur alımı yapılıyor peki kimler başvurabilir detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: KOSGEB, Alınacak Memur Statüsü: Sözleşmeli Personel, En Az Mezuniyet: Lisans, KPSS Şartı: Var / 70 ve Üzeri

Endüstri, İşletme, Makine, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Kimya, Matematik, Mekatronik, Metalürji veya Malzeme Mühendisliği ile diğer fakültelerin Matematik veya İstatistik bölümlerini bitiren adaylar KOSGEB 40 kişilik memur alımına ve bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerini bitiren adaylar ise KOSGEB 9 kişilik bilişim personeli ilanına müracaat edebilir.

BAŞVURULAR

Müracaatlar 21 Temmuz 2017 tarihinde KOSGEB'in resmi internet sitesi üzerinden başlamış olup adayların 8 Ağustos 2017 tarihine kadar kesin başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Tüm ilan ve detaylar için adayların aşağıdaki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

www.kosgeb.gov.tr
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ