Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığı açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup alım başvurularını İŞKUR tarafından kabul etmektedir. Bugün yayımlanan ilanlar ile Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 11 açık kadro için kamu personeli alımı yapacakları duyuruldu.

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığı 11 açık kadro için kamu personeli alım ilanına adaylar İŞKUR aracılığı ile müracaat edebilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığı 11 açık kadro için kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilecektir.

Pazarlamacı
Elektrik Teknikeri
Sıvacı
İnşaat Kalfası (Genel)
Havuz Suyu Operatörü
Şoför-Yük Taşıma
Şoför (Yolcu Taşıma)
Ark Kaynakçısı
İş Makineleri Operatörü
Makam Şoförü
Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)

Yukarıda bulunan pozisyonlar için Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığı alım gerçekleştirilecektir. Her kadro için deneyim şartı, nitelik şartı, mezuniyet şartı aranabilmektedir. Adaylar başvurulardan önce ilanlar için gerekmekte olan şartlar hakkında bilgi sahibi olması ve bu bilgilerin ardından 6 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR müracaat merkezlerine ya da www.iskur.gov.tr aracılığı ile Manisa Köprübaşı Belediye Başkanlığının açık pozisyonlarına müracaat etmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim