Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için aralıklarla memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan memur ve personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve başvurular başladı.

Buna göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 40 memur ve personel alımı yapacak. Peki aranacak olan şartlar nedir, kimler başvurabilir ve pozisyonlar bilgisi nedir?

ARANACAK ŞARTLAR

Tekirdağ ilinde bulunan Ulusal Deniz Emniyeti Merkezi (UDEM) istihdam etmek üzere, 5 Büro Personeli ( Memur ), 1 Makine Teknikeri, 1 İnşaat Teknikeri, 2 Elektrik Teknikeri, 1 Bilgisayar Teknikeri, Deniz Trafik Operatörü ( Memur ) pozisyonunda 15 İstanbul ve 5 Çanakkel ilinde, Bilişim Teknolojileri Dairesi Başkanlığına 1 Bilgisayar Mühendisi, Tekirdağ'da 1 Gemi Makineri İşletme Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 2 Kimya Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, Lisans mezunu 2 Büro Personeli ( memur ), İstanbul'da 2 Gemi İnşaat Mühendisi olmak üzere toplam 40 kişilik memur ataması yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Buna göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü toplam 40 kişilik personel ataması yapılacak olup her pozisyon için farklı nitelikler aranmaktadır. Pozisyonları görüntülemek için aşağıya linkler sunulmuş olup başvuruların 2 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ ve BAŞVURULARI BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim