Devlet Personel Başkanlığının 24 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü büyesine farklı pozisyonlarda toplamda 40 kişilik kadro ile kamu personeli alımı gerçekleştiriyor. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 40 kişilik farklı kadrolar ile başvuru alacak olup, adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu Üzerinden yapmaları gerekmektedir. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine, Tekniker, Büro Personeli, Mühendislik ve Aday Deniz Trafik Operatörü pozisyonlarında alım yapacak. Buna göre alım yapılacak detaylı kadro bilgileri aşağıdaki gibidir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 40 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Toplamda 40 kişilik kadro için iki farklı duyuru yayımladı. İlk duyuruda Tekirdağ ilinde bulunan Ulusal Deniz Emniyeti Merkezi (UDEM) istihdam etmek üzere, 5 Büro Personeli ( Memur ), 1 Makine Teknikeri, 1 İnşaat Teknikeri, 2 Elektrik Teknikeri, 1 Bilgisayar Teknikeri olmak üzere 10 kişi alınacak.

Geriye kalan 30 kişilik kadro ise, Deniz Trafik Operatörü ( Memur ) pozisyonunda 15 İstanbul ve 5 Çanakkel ilinde, Bilişim Teknolojileri Dairesi Başkanlığına 1 Bilgisayar Mühendisi, Tekirdağ'da 1 Gemi Makineri İşletme Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 2 Kimya Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, Lisans mezunu 2 Büro Personeli ( memur ), İstanbul'da 2 Gemi İnşaat Mühendisi olmak üzere toplamda 30 kişi ve genel olarak Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 40 kişi alacaktır.

10 Kişilik kadro ile alım yapılacak adaylardan en az Önlisans mezunu olmaları, ve diğer pozisyonlar için en az Lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayroca bunun dışında ilgili kadrolar için gerekli bölümlerden mezun olmaları şarttır.

Buna göre adaylar Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü başvurusunda bulunmak için belirlene şartları taşımaları şarttır. Başvurular en geç 02 Kasım 2017 tarihine kadar mutlaka yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Türkiye İş Kurumu Birimlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumunun resmi internet sayfasından yapılması gerekmektedir. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 

Adaylar aşağıdaki bağlantılar sayesinde Tekniker, Memur ve Mühendis ilanlarının tam metinlerine ulaşabilirler.

Tekniker ve Büro Personeli İlanın Tam Metni

Mühendis, Büro Personeli ve Deniz Tarfik Operatörü İlanının Tam Metni