Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene toplam bin 280 kişilik personel alımı yapması beklenmekteyken yakın zamanda 640 kişilik ilanın yayımlanması bekleniyordu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alımına ilişkin duyuru yapıldı ve hangi kadrolar için alımın yapılacağı belirtildi. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Karayolları Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 640
En Az Mezuniyet: Ön Lisans
Son Başvuru: 18 Nisan 2017

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Karayolları Genel Müdürlüğü toplam 640 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Tekniker
Mimar
Mühendis
Şehir Plancısı
Büro Personeli

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Karayolları Genel Müdürlüğü toplam 640 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak. Buna göre başvurular 12 Nisan 2017 tarihlerinde başlayacak ve adayların 18 Nisan 2017 tarihine kadar müracaatlarını yapması gerekmektedir. Müracaatlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile KPSS 2017/4 kapsamında yapılacak. Adayların müracaatlar sırasında onay ücreti olan 15 lirayı da ödemesi gerekmektedir.

TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

LİSANS MEZUNU KADROLARI VE ATAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNLİSANS MEZUNU KADROLARI VE ATAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim