Geçtiğimiz gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan duyuru da KPSS 2017/4 640 memur personel alımı ilanı yayımlanmış ve uzun süredir beklenen Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alımı hakkında sonunda duyuru yapılmıştı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sisteminden başvuru yapan adaylar müracaatlarını sürdürürken ÖSYM KPSS 2017/4 kılavuzu güncelledi. Peki neler değiştirildi? Kadrolar değişti mi? Nasıl başvuru yapılacak?

POZİSYON TABLOSU VE NİTELİK KODLARI DEĞİŞTİRİLDİ!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin yayımladığı son KPSS 2017/4 640 memur alımı ilanı ile geçtiğimiz gün yayımlanan ilan incelendiğin de pozisyon tablosunda ve nitelik kodlar da değişikliğe gidildiği görülmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 640 memur alımı ilanına müracaat edecek olan adayların başvurularını yeni yayımlanan ilana ve başvuru kılavuzuna göre yapması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Adaylar başvurularını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 18 Nisan 2017 tarihine kadar yapabilecektir. Bu tarihe kadar yapılan başvuruların ardından adayların onay işlem ücreti olan 15 liralık ücreti de ÖSYM'nin anlaşmalı bankalarına ya da ÖSYM'nin resmi internet sitesinden adayların kredi kartı ile ödeme yapması gerekmektedir.

Başvurular İçin - https://ais.osym.gov.tr
Yeni Kılavuz İçin Tıklayınız
Yeni Lisans Tercihleri
Yeni Önlisans Tercihleri

Editör: TE Bilisim