Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımına ilişkin bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için toplamda 662 kişilik boş pozisyon ile bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti.

Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilarına istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. Madesinin B fıkrsaına göre Bakanlar Kurumu kararı ile “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” a göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanacak başvuru kılavuzuna göre doğrudan Merkezi Yerleştirme ile 662 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Ayrıca adayların Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım kılavuzuna tercih yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Gubu puan türüne göre puan almış olmaları gereklidir. Çünkü ÖSYM tarafından adayların Puan durumuna bakılarak sıralama yapılacaktır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ:

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere Karayolları Genel Müdürlüğü 662 personel alımını ÖSYM tarafından doğrudan merkezi yerleştirme ile yapacak. Buna göre adaylar başvurularına 10 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 16 Temmuz 2018 tarihine kadar tercih işlemlerini tamamlamaları gerekmeketdir. İlgili tercih işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nın internet sitesinde (http://www.osym.gov.tr) yayımlanacak ve Bavurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar yapılması gerekmeketdir.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMA:

Söz konusu ilan için oluşacak herhangi bir gelişme yada ÖSYM tarafından yapılacak duyurular hakkında anında bilgi almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. İşin Olsa mobil Uygulamasını Buradan indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim