Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kuruluşu Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz hafta ilan ettiği duyuru ile önlisans mezunu toplam 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif görevlisi memuru alımı yapacağını kamuoyuna duyurmuştu.

Tarım Kredi Kooperatifleri 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif görevlisi memuru alımı başvuruları 10 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başladı ve adayların 25 Mayıs 2017 tarihine kadar şahsen aşağıda belirtilmiş olan adreslere gerekli belgeleri ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YAPABİLEN BÖLÜMLER

Tarım Kredi Kooperatiflerinin alım yapacağı 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif görevlisi memuru alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki bölümlerden mezun olması gerekmektedir.



Yukarıda ki bölümlerden hariç başka bölümlerden mezun olan adaylar 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif görevlisi memur alımına başvuru yapamamaktadır.

BAŞVURULAR

Tarım Kredi Kooperatiflerinin alım yaptığı önlisans mezunu 286 kişilik kooperatif görevlisi memuru alımına başvuru yapacak olan adayların önlisans düzeyinde Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar sürecektir. Adayların aşağıda ki adreslere şahsen iş talep formu ve istenen belgeler ile müracaat etmesi gerekmektedir.



İş Talep Formu: http://www.tarimkredi.org.tr/files/kooperatif_gorevlisi_basvuru_formu.pdf

İSTENEN BELGELER
  1. Nüfus Cüzdanının tasdikli suretini,
  2. Yüksek Öğrenim Diplomasının veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı örneğini,
  3. Kendisinin veya ailesinin (bekâr adaylar için anne/baba, evli adaylar için eşin ikametgâhı kabul edilmektedir) son 6 aydır, başvuru yapacakları Bölge Birliğine bağlı illerden birinde ikamet ettiğini gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak adres bilgileri raporunu,
  4. Son altı ay içerisinde çektirilmiş 2 adet 4,5x6 ebadında fotoğrafını,
  5. Başvuruda bulunacak adaylar için 2016 yılı KPSS sonuç belgesi çıktısını (sonuç belgesi üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Kodunun bulunması zorunludur)
  6. Varsa iş deneyimini gösterir belgeyi,
  7. Transkript,
  8. Adli sicil kayıt belgesini,
İLAN VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ