Türkiye İş Kurumu, Belediyeler ile yaptığı anlaşma doğrultusunda personel alım ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Elazığ Ağın Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiye şoförü alımı yapacağı görülmektedir. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilecek.

Söz konusu Elazığ Ağın Belediye Başkanlığının itfaiye şoförü alımı ilanı İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu ve bu ilana başvurmak isteyen adayların yine İŞKUR üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Peki hangi başvuracak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Kimler Başvuru Yapabilir

Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiye şoförü alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre;

Psikoteknik Belgesine sahip olmak
İtfaiye Kurs Diplomasına sahip olmak
Yangın Eğitim Sertifikasına sahip olmak
AFAD Acil Durum Eğitim Semineri Katılım Belgesine sahip olmak

Yukarıda itfaiye şoförü olmak isteyen adayların müracaatları sırasında sahip olması gerektiği nitelikler ve belgeler verilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların Elazığ Ağın Belediyesinde bulunan İŞKUR'a müracaat etmeleri yada İŞKUR'un resmi sitesi olan www.iskur.gov.tr sitesinden müracaat edebilirsiniz. Başvurular 27 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir.
Editör: TE Bilisim