Ağaçören Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan bildiri de kamuoyuna en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan duyuru da alınacak olan adayın kamuda istihdam edeceği belirtildi ve alınacak olan temizlik görevlisi Ağaçören Belediye Başkanlığı bünyesinde 5 ay 29 gün boyunca istihdam edecek. Sözleşme süresinin sona ermesi ile ihtiyacın olmaması ile işe alınan temizlik görevlisi ile yollar ayrılabilecek.

Kimler Müracaat Edebilecek

Ağaçören Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmakta olan ilan ile en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alım yapılacağı belirtildi. Alınacak olan adayın müracaat edebilmesi için en az ilköğretim mezunu olması ve en fazla önlisans mezunu olması gerekmektedir.

Ağaçören Belediye Başkanlığı bünyesinde temizlik görevlisi pozisyonunda istihdam etmek isteyen adayların tarihine kadar İŞKUR'un resmi internet sitesine www.iskur.gov.tr aracılığı ile başvuru yapabileceği gibi yine Türkiye geneli her hangi bir İŞKUR müracaat merkezine giderek başvurularını yapabilir. Başvurular 3 Mart 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Başvuruların tamamlanması ile Ağaçören Belediye Başkanlığında 7 Mart 2017 tarihinde kura çekimi yapılacaktır. Söz konusu kura çekiminde ismi çıkan adaylar Ağaçören Belediye Başkanlığı bünyesinde 5 ay 29 gün boyunca çalışmak üzere sözleşmeli olarak kamuda istihdam edecek.
Editör: TE Bilisim