Ağaçöğren Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR'a iletilen ve İŞKUR tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan bildiri de kamuya temizlik görevlisi alımı yapılacağı başladı.

Ağaçöğren Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapmaya devam ediyor ve adaylar İŞKUR aracılığı ile müracaatlarını yapabilecek. Peki adaylar ne zaman kadar başvurularını yapmaları gerekiyor?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak

İŞKUR aracılığı ile Ağaçöğren Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının temizlik görevlisi alımı yaptığı öğrenildi. Peki müracaat tarihleri nedir?

Ağaçöğren Belediye Başkanlığı - 9 Temizlik Personeli; Son Başvuru 3 Mart 2017
Çanakkale Belediye Başkanlığı - 15 Temizlik Personeli; Son Başvuru 6 Mart 2017

Yukarı da Ağaçöğren Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının alım yaptığı temizlik görevlisi müracaat tarihleri belirtilmiştir. Ağaçöğren Belediye Başkanlığının alım yaptığı 9 personel alımına adayların 3 Mart 2017'ye kadar başvuru yapması gerekmekte olup tüm ülke genelinde İŞKUR aracılığı ile başvurular yapılmaktadır. Alınacak olan adaylar geçici olarak çalışacaktır.

Çanakkale Belediye Başkanlığının alım yapacağı 15 temizlik görevlisi için adayların Türkiye geneli İŞKUR'a 6 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını yapmaları gerekmekte olup bu adaylar daimi olarak Çanakkale Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edecektir.

Başvuru: Müracaatlar belediyelerden değil İŞKUR'dan yapılmaktadır. Türkiye geneli İŞKUR müracaat merkezleri ya da İŞKUR'un sitesinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim