Kamu kurumları açık pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmeye devam ederken neredeyse bir ilk daha yaşandı. Bilindiği üzere memur ve personel alımı ilanları aralıklarla azar azar yayımlanırken tüm kurumlar aynı anda ilan yayımladı.

Buna göre KPSS 2017/1 merkezi ataması, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Danıştay Başkanlığı, Üniversiteler toplam 6 bin 500 kişilik memur alımı yapıyor. Nedeyse tüm alımlar aynı tarihler arasında yapılacak. Adaylar dikkatli olun çünkü bazı kadrolar boş kalabilir.

HEPSİ AYNI ANDA YAPILACAK!

KPSS 2017/1 merkezi ataması, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Danıştay Başkanlığı, Üniversitelerin memur alımı tercihleri neredeyse aynı sürelerde yapılacak. Adayların dikkatli olması gerekiyor çünkü tüm tercihler aynı anda başlayacağı için bazı kadrolar boş kalabilir.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

KPSS 2017/1 Merkezi Atama - 2 Bin 780 Memur
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı - 2 Bin 58 Memur
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Bin 300 Memur
Danıştay Başkanlığı - 85 Memur
Üniversiteler - 300 Memur

KADROLAR BOŞ KALABİLİR

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 6 bin 500 kişilik memur ataması yapacak. Özellikle KPSS 2017/1, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kadroları da bir birine yakın olduğu için bazı kadrolar boş kalabilir adayların bu yüzden tercihlerini dikkatli yapması gerekmektedir. Hatta bazı kadroların atamalar ile dolmayacağı da düşünülmektedir.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ