Kamuoyuna yapılan basın açıklamalar ile sık sık gündeme gelmekte olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığının bir süredir kamuoyuna ilan yayımlaması bekleniyordu ve merakla beklenen ilan geçtiğimiz hafta duyuruldu. Bu ilan ile toplam bin 750 memur alımı yapılacağı öğrenildi.

Buna göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığı farklı pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam bin 750 memur alımı yapıyor. En çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi olan büro memuru sınıfı için toplam 400 kişilik atama yapılmakta olup başvurular alınmaya devam ediyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 400 kişilik büro memuru alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/XGhhZN tarayıcılarının url bölümüne bu linki yapıştırması ardından git butonuna basması gerekmektedir. Karşılarına gelecek erkan üzerinden sözleşmeli personel linkine tıklayacak olan adaylar başvuru formuna ulaşabilir. Başvuru formu düzeltilemediği için adayların oldukça dikkatli ve doğru bilgiler vererek 400 büro memuru alımı ilanına başvuru yapması gerekmektedir. Yine başvurular 1 Haziran 2018 tarihi itibari ile sona ermektedir.

Peki Gümrük Ticaret Bakanlığı GTB'nin 400 büro memuru alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? Adayların en az ön lisans mezunu olması gerekmekte olup ilanlara sadece belirlenmiş olan ön lisans ve lisans bölümlerden mezun olan adaylar başvuru yapabilmektedir. Bu konu hakkında bilgi almak isteyenlerin aşağıdaki resmi bildiri linkini tkaip ederek konuyu incelemesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim