Kamuya memur personel alımları devam ediyor. Kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği tamamlamak amaçlı farklı kadrolarda ve farklı bölgelerde bünyelerine memur personel alımı yapıyorlar. Bir çok kurum adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arıyorken, aşağıda sizlere paylaştığımız ilanlar da alımlar KPSS şartı olmadan yapılacak. Adaylar KPSS dışında aranan başvuru şartlarını taşıdıkları doprultusunda bu ilanlara başvuru yapabilecekler. Adaylar en az ilköğretim mezunu olmak zorundalar. Ayrıca Lise, Önlisans, Lisans mezunlarıda alınacaktır. 

www.isinolsa.com ekibi olarak kamuya KPSS şartı olmadan alım yapan kamu kurumlarını tek sayfada topladık ve aşağıdaki bilgiler doğrultusunda daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

KPSS ŞARTI OLMADAN ALIM YAPAN KURUMLAR:

Milli Savunma Bakanlığı 24 Bin Erbaş ve Uzman Erbaş Alımı: Milli Savunma Bakanlığı 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş olmak üzere toplamda 14 bin askerli personel alacak. Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın. Uzman Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Süleyman Demirel Üniversitesi 80 İşçi Alımı: Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için alım duyurusu yayımladı. Buna göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine, 75 Düz işçi, 3 Engelli işçi ve 2 Eski Hükümlü ve Terör mağduru işçi personel alınacaktır. Başvurular ve diğer işelmler Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecektir. İlan hakkında aranan şartlara ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı: Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksiliği tamamlamak için İkmal ( Aşçı ), Kurbağa Adam, Serdümen, Şoför, Muhafuz ve Telsizci branşlarında Sözleşmeli olarak Uzman erbaş alımı yapacaktır. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

6 bin 500 Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı: Bekçi alımları devam etmektedir. Bazı iller içni başvurular sona erdi ve hala başvuru devam eden ilanlara detaylardan ulaşabileceksiniz. Adyalardan en az lise mezunu olmaları şartı aranmaktadır. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmamaktadır. Detaylı bilgi için ve hangi valiliklerin ne kadar alım yapıtğı hakında detaylı bilgi edinebilmek için Buraya Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 245 Personel Alımı: Devlet Personel başkanlığı tarafından duyurusu yapılmış olan Sağlık Bilimleri ilanı ile Sağlık Bilimleri üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 245 kişilik kadro ile Akademik personel alacak. Detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı: Türk Hava Yolları geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre, bünyesinmdeki eksikliği karşılamak amaçlı Kabin memuru kadrosunda tecrübeli veya tecrübesiz alım yapacak. Detaylı bilgi almak için, Aranan şartlara ulaşmak için ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim