Kamu ve özel firmalara şoför alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden devam eden şoför alımlarına başvuru şartları neler? Kamu ve özel firmaların en çok alım yaptığı kadroların başında şoför kadrosundaki personel alımları gelmekte. Buna göre şoför olmak isteyen adaylara işin olsa ekibi olarak başvuru detaylarını aktarmak istiyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI NELER?

İŞKUR üzerinden yapılacak olan şoför alımlarında en çok alımlar yük taşıma pozisyondaki şoför kadrosuna ayrıldı. Buna göre 660 kişilik alım devam ediyor. Diğer alımlarda yolcu taşıma şoförü için 212 kişilik alım ilanı açıklandı. Tır çekici şoförü 178, kamyon 153, kamyonet 15 olarak açıklandı. Özel firmalara olduğu gibi kamu kurumlarına yapılacak memur alımlarından 10 kişilik alıma başvurular devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığına yapılacak olan şoför alımlarında en az ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak. Başvurular ise 17 Eylül tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar aşağıdaki bağlantıdan alımları alfabetik olarak sıralayabilir ve tüm şoför kadrosundaki personel ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Başvurular için: https://goo.gl/Y15Rb9

Editör: TE Bilisim