Ülkemizde görevlerine devam etmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar kurumlar tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile yayımlanmaktadır.

İşin Olsa ekibi olarak sizler için Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanları birleştirdik. Buna göre toplam 62 kişilik kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar 64 kamu personeli alımı yapıyor, hangi pozisyonlar için 64 kamu personeli alımı yapılacak tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR HANGİLERİDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 2 Orkestra Sanatçısı (1 Trombon ve 1 Obua) Alacak, Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığı 21 Sözleşmeli Personel Alacak, Tekkeköy Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alacak, ÖSYM 3 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak , Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alacak, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Milli Eğitim Bakanlığı 16 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Bale Sanatçısı (Kordöbale) Alımı yapacak olup toplam 64 kamu personeli alınacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR ve İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yukarıda verilmiş olan farklı kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 64 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre başvuru yapmadan önce adayların öncelikle ilanlara ulaşması gerekmektedir. İlanlara ulaşmak için İşin Olsa sitemizde arama yapınız ya da https://goo.gl/P8SBqk linkini takip ederek detayları öğrenebilirsiniz.