Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile çok sayıda özel sektör firması ve kamu kurumu memur ile kamu personeli ilanı yayımlamaktadır. İlanlar kamu kurumları ve firmalar tarafından yayımlanarak İŞKUR'a iletilmektedir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda farklı kamu kurumunun toplam 56 kişilik memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 56 kişilik memur alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre; Kanal Ve Izgara İşçisi, Büro İşçisi, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Elektrik Teknisyeni, Elektrik Teknikeri, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri, Motor Test Operatörü, Raylı Sistemler Makine Teknisyeni, Bilgisayar Bakım Ve Onarımcısı, Kamyonet Şoförü, Görüntü ve Ses Sistemleri Bakım Onarımcısı, Büro Memuru (Genel), Büro Memuru (Genel)(Büro Memuru (Sevk Ve Tesellüm)), Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, Greyder Operatörü, Şoför-Yük Taşıma, Kepçe Operatörü pozisyonları için kamu kurumları 56 kişilik memur alımı yapıyor.

BAŞVURULAR

İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan 56 kişilik kamuya memur alımı ilanına müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Adaylar ilgili kurumların ilanları için müracaatlarını İŞKUR şubelerine ya da aşağıdaki link aracılığı ile yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim