Ülkemizin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Memur ve personel alımı ilanları kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumlarının 190 kişilik memur alımı gerçekleştirdiği görülmektedir.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbetten dolayı sizler için tüm ilanları birleştirdik. Buna göre farklı kamu kurumları toplam 190 kişilik kamu personeli, memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi kamu kurumları kaç kişilik memur alımı yapıyor?

HANGİ KURUMLAR KAÇ MEMUR ALIMI YAPIYOR?

Hacettepe Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziosmanpaşa Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alacak, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı 50 Sözleşmeli Yerli Uzman Personel Alacak, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında İstihdam Edilmek Üzere, 5 Adet Fon Denetçi Yardımcısı, 10 Adet Fon Uzman Yardımcısı ve 5 Adet Fon Avukatı Alacak, Trakya Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alacak, Uludağ Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak, Pekin Büyükelçiliği 2 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 11 Sözleşmeli Personel Alacak, Oslo Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğü 1 Adet Koro Sanatçısı Alacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 2 Orkestra Sanatçısı (1 Trombon ve 1 Obua) Alacak 13 Şubat Tekkeköy Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alacak 12 Şubat ÖSYM 3 Memur Alacak, Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alacak, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Milli Eğitim Bakanlığı 16 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam 190 memur alımı gerçekleştirecektir.

TÜM İLANLAR BURADA

https://goo.gl/krUP9a

Editör: TE Bilisim