Türkiye'nin farklı bölgelerinde görevlerini sürdürmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanları kamuoyuna genel olarak Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde bulunan duyurular bölümü aracılığı ile yayımlamaktadır.

DPB ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okuyucularımız için derledik. Buna göre 14 farklı kamu kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 173 sözleşmeli memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için hangi kamu kurumları alım yapacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere iletiyoruz.

KURUMLAR ve POZİSYONLAR NELERDİR?

Serhat Kalkınma Ajansı 5 Sözleşmeli Personel Alacak , Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü 6 Sözleşmeli Personel Alacak , Zafer Kalkınma Ajansı 5 Sözleşmeli Personel Alacak , Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Atölye Elemanı (Makyajcı) Alacak , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak Türk Standartları Enstitüsü 10 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak , Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı 11 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Hacettepe Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak , Gaziosmanpaşa Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alacak , Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı 50 Sözleşmeli Yerli Uzman Personel Alım Duyurusu , Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında İstihdam Edilmek Üzere, 5 Adet Fon Denetçi Yardımcısı, 10 Adet Fon Uzman Yardımcısı ve 5 Adet Fon Avukatı Alacak, Trakya Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alacak, Uludağ Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alacak ve Oslo Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alımı yapacak olup 14 farklı kurum toplam 173 sözleşmeli personel alacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

14 farklı kamu kurumunun 173 sözleşmeli memur alımı yaptığını yukarı bölümde belirttik. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adaylar ilanlara İşin Olsa sitemizde arama bölümü aracılığı ile arama yaparak bulabileceği gibi yine aşağıdaki linkten de tüm detaylar öğrenilebilir ve başvurular yapılabilir.

https://goo.gl/KZwUJy

Editör: TE Bilisim