Kalkınma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Zafer Kalkınma Ajansı tarafından geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı duyurular bölümü aracılığı ilan yayımlandı. Buna göre Kalkınma Bakanlığı Zafer Kalkınma Ajansa 5 memur alımı ilanı yayımlandı.

Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan ile müracaatlar başladı. Toplam 5 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor, alım ilanına adaylar müracaatlarını nasıl yapacak ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere paylaşıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Kalkınma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Zafer Kalkınma Ajansı 5 kişilik kamu personeli alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Kalkınma Ajansı uzman personel kadrosu için 4 kişi ve iç denetçi kadrosu için 1 kişi olmak üzere toplam 5 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Detaylar nedir?

İLAN ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Kalkınma Bakanlığı Zafer Kalkınma Ajansı 5 memur alıyor. Peki ilan detayları nedir? Bilindiği üzere Zafer Kalkınma Ajansının merkezi Kütahya olarak bilinmekte olup ilgili ajans Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinde faaliyet göstermektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre müracaatlar 30 Mart 2018 tarihine kadar yapılması gerekmekte olup adayların Zafer Kalkınma Ajansına (T.C. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği
Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak No:39 43020 Merkez / KÜTAHYA) adresine şahsen ya da posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim