İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan ve yurt içi operasyonlarını başarılı bir şekilde devam ettirmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı açık pozisyonları için aralıklarla personel ve memur alımları gerçekleştirmektedir. Askeri personel alımlarını personel temin bölümünden kamuoyuna duyurmak da olan Jandarma Genel Komutanlığı memur ilanlarını da hazırlayarak Devlet Personel Başkanlığına göndermektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan ilan da kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 200 memur alımı yapıldığı görülmektedir. Pek ihangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Lise Mezunu Kadroları

Hizmetli, Kuru Temizlemeci, Aşçı, Bahçivan, Berber, Terzi, Teknisyen

Önlisans Mezunu Kadroları

Memur, Zabıt Katibi, Tekniker

Lisans Mezunu Kadroları

Mütercim,Uzman, Mühendis, Mimar,  Veteriner, Grafiker, Avukat, İstatistikçi

ARANACAK ŞARTLAR

Yukarıda mezuniyetlere göre Jandarma Genel Komutanlığının alım yapacağı tüm memur kadroları verilmiştir. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nedir, kimler başvuru yapabilir.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
KPSS girmiş olmak
Sağlığı görevini yerine getirmeye iyi olmak
Mesleki bilgi sahibi ve bilgi sahibi olmak

BAŞVURULAR

Yukarıda Jandarma Genel Komutanlığının 200 kişilik memur alımı başvuruları devam etmekte olup adayların 28 Kasım 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlan linki aşağıda verilmiştir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim