Yurt geneli eğitim faaliyetlerini sürdürmekte olan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar ihtiyaçlara göre Rektörlükler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Üniversitesi tarafından kamuoyuna duyurulan ilana göre 133 kişilik memur alımı yapacağı belirtildi ve başvurular başladı. Buna göre İstanbul Üniversitesi 133 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar hangileridir ve detaylar nedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi 133 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre 91 Hemşire, Döner Sermayeden 16 Hemşire ve Lise mEzunu Döner Sermaye bütçesinden 20 Hemşire, 4 Ebe, 2 Diğer Sağlık personeli alımı yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru şartlarını taşıyan her ay başvuru yapabilir. İstanbul Üniversitesi adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 veya KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, haftalık 40 saati aşmayacak şekilde belirlenen görevlerde gece dahil çalışmayı kabul etmek şaertları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Yukarıda alım ilanına ilişkin detaylar verilmiştir. Başvurular 12 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru formları vasıtası ile İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. Resmi bildiriyi aşağıdan indirebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim