Üniversiteler açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmeyi sürdürmeye devam ediyor. Üniversite rektörlükleri aracılığı ile hazırlanan ilanlar genel olarak Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yer alan duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile 24 Nisan 2017 tarihi itibari ile kamuoyuna duyuruldu. Buna göre İstanbul Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 30 sözleşmeli personel alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

İstanbul Üniversitesi tarafından hazırlanan ilan ile toplam 30 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.
Hemşire - 27 Personel
Biyolog - 2 Personel
Diğer Sağlık Personeli - 1 Personel
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için İstanbul Üniversitesi 30 sağlık personeli alımı gerçekleştirecek.

ARANAN ŞARTLAR

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.
4- Başvuracak adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2016 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2016 KPSS P94 puan türü esas alınacaktır.
5- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR

İstanbul Üniversitesi 30 kişilik personel alımı ilanı yayımlandı peki başvuru yapacak olan adayların hangi adımları takip etmesi gerekiyor. Adayların 8 Mayıs 2017 tarihine kadar aşağıda ki linkte yer almakta olan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurması ve gerekli belgeler ile İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/B11XNh​
www.istanbul.edu.tr
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim