Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar kamu kurumlarınca hazırlanmakta ve Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır.

İşin Olsa ekibi olarak sizler için İŞKUR'dan yayımlanan tüm kamu ilanlarını birleştirdik. Buna göre en az ilköğretim mezunu 381 kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kamu kurumları alım yapıyor ve alınan pozisyonlar nelerdir? Detayları açıklıyoruz.

POZİSYONLAR ve KURUMLAR NEDİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Hasköy Sulama Birliği Başkanlığı, Tübitak -Ulusal Metroloji Enstitüsü, Türkeli Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bartın İl Özel İdaresi, Amasya Üniversitesigenel Sekreterliği, Dkk Gölcük Tersane Komutanlığı, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Tüvasaş Türkiye Vagon, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Ortaköy Öğretmen Evive Akşam Sanat Okulu, Öğretmen Evi Müdürlüğü, Ortaca Belediye Başkanlığı, Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çatalzeytin Öğretmenevi Ve Aso Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı, Makina Ve Kimya Endüstrisi kurumlarının alım yaptığı görülmektedir.

Yukarıda verilmiş olan kurumlar toplam 381 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Adayların hızlı bir şekilde ilanlara başvurularını yapması gerekiyor. Çünkü yukarıdaki kurumlardan ilan süresi 23 Mayıs'ta biten bulunurken yine en geç 1 Haziran'a kadar ilanların yayımdan kalkacağı görülmektedir. Adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ardından iş yeri türünü KAMU yaparak mavi arama butonuna basması gerekmektedir. Buradan adaylar tüm müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

DİĞER KAMU İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim