Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı yapmayı ön gördüğünü performans programında yayımlamakta ve Maliye Bakanlığına gerekli müracaatlarını gerçekleştirmektedir.

Uzun süredir atama yapmamakta olan Türkiye İş Kurumu ne zaman alım yapacak derken bu sene içerisinde yayımlanmış olan performans programında 750 büro memuru alımı yapmayı ön gördüklerini duyurmuştu. Ancak alımlar kesin olarak yapılacak mı derken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından müjdeli haber verildi.

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ!

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un bu sene kesin olarak atama yapıp yapmayacağı haberi beklenirken merakla beklenen açıklama geldi ve İŞKUR'un 750 büro memuru alımı yapacağına ilişkin duyuru Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapıldı. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Bakan alımlar hakkında açıklama yaptı fakat alımların net olarak hangi tarihte yapılacağı duyurulmadı ve en yakın sürede atamaların başlatılacağı belirtildi.

Türkiye İş Kurumunun büro memuru alımı ilanına kimlerin başvuru yapabileceği, aranacak şartların ne olduğuna dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak konu hakkında açıklama yapılması üzerine İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu duyuruyu aktaracağız. www.isinolsa.com sitemizi ve mobil uygulamamızı takip etmeyi unutmayınız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim