Özel sektör firmalarının Türkiye İş Kurumu Üzerinden yayımladıkları ilanlar ile ihtiyaç duydukları personel açığını kapatmayı hedeflerken aynı zamanda iş arayan birçok insanın Türkiye İş Kurumu bünyesinde bir danışmanlık ile kendilerine uygun iş ilanlarına gönderildikleri bilinmektedir. Yapılan araştırmalar çerçevesinde 2018 yılı kapsamında İŞKUR üzerinden Vardiya amiri ve Danışma Memuru alımları adına oldukça fazla ilan yayımlanmıştır.

Türkiye İş Kurumu İnternet sayfası üzerinden aktif hizmet sunmakta olup kamu kurumları ve özel sektör firmalarının verdikleri ilanlar doğrultusunda açık personel kadrolarını tamamlamayı hedeflemektedir. Bu alım ilanlarının büyük bir bölümü özel sektör firmaları tarafından yapılmakta olup 2018 yılının geçirmekte olduğumuz ayında en çok personel alımı yapacak olan iki pozisyon belirlenmiştir.

Türkiye İş Kurumu Üzerinden yayımlanmış olan ilanlar arasında Vardiya Amiri ve Danışma Personeli olarak toplamda 150 ilan yer almakta olup kadro detayları incelendiğinde Danışma Memuru için toplamda 99 adet iş ilanı yayımlanmış olup Vardiya Amiri pozisyonu adına 51 adet personel istihdamı beklenmektedir. Sözü edilmekte olan bu iki pozisyon adına bazı başvuru koşulları aranmaktadır. Bu ilanlardan herhangi birine başvuru sağlamak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gereklilik olup TC vatandaşı olmak , MS Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak ve firmaların belirledikleri yaş aralıklarında bulunarak erkek adayların askerlik koşullarını sağlıyor olması gerekmektedir.

İlanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim