İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının vermiş olduğu kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda ilan yayımlamış ve kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı gerçekleştirmişti.

Yine geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnameler ile bin 600 kişilik kadro Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne ihdas edilmişti. Yeni alımlar ne zaman yapılacak derken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında önemli bir açıklama yaparak memur ilanı bekleyenlere müjdeli bir haber verdi.

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün personel alımı işlemlerinin sürdüğünü belirterek 2018 yılı için ödeneklerin arttığı ve ihtiyaçlar doğrultusunda sözleşmeli personel (memur) alımı yapacaklarını ifade etti.

Buna göre Kanun Hükmünde Kararnameler ile bilindiği üzee Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edilmişti. Toplam kaç kişilik alımın yapılacağı bilinmiyor ancak önümüzdeki sene yine yeni alımların başlatılacağı tahmin ediliyor.

TÜM KAMU HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim