Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları için sıklıkla memur ve personel alımları gerçekleştirilmektedir. Bu alım ilanları kurum tarafından hazırlanarak kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Buna göre geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan bildiride yeni Helal Akreditasyon Kurumu (HAK)'ın kurulduğu ve kadro ihdasının yapılacağı belirtilmişti.

Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) için kaç kişilik memur kadrosunun tanınacağı merak ile beklenirken sonunda Resmi Gazete aracılığı ile konu hakkında duyuru yapıldı ve ilgili kuruma toplam 50 kişilik kadro ihdas edildi. İlanın en kısa süre içerisinde yayımlanması ve 50 memur alımının yapılması beklenmektedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) için toplam 50 kişilik memur alımının yapılacağına dair bilgi Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Genel Sekreter - 1 Personel
Daire Başkanı - 3 Personel
Hukuk Müşaviri - 1 Personel
Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri - 1 Personel
Helal Akreditasyon Uzmanı - 10 Personel
Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı - 24 Personel
Şube Müdürü - 2 Personel
Memur - 8 Personel

İLAN YAYIMLANACAK

Yukarıda verilmiş olan kadrolar ile personel sayıları resmi gazete aracılığı ile tablo halinde kamuoyuna duyurulmuş olup en kısa süre içerisinde Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) için toplam 50 memur ilanının kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. İlan yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM KAMU İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim