Ülkemizin en tanınır üniversiteleri arasında yer alan ve büyük çalışmaları ile sıklıkla gündeme gelmekte olan Hacettepe Üniversitesi aralıklarla açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Hacettepe Üniversitesi memur alımı ilanları Rektörlük tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır.

Hacettepe Üniversitesi tarafından yeni hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. Buna göre Hacettepe Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 40 kişilik memur ve personel alımı yapıyor. Peki Hacettepe Üniversitesi hangi pozisyonlar için alım yapacak ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Hemşire - 39 Personel
Sağlık Teknikeri - 1 Personel

Yukarıda alım yapılacak pozisyonlar verilmiştir. Peki adayların başvuru için sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir.

ARANACAK ŞARTLAR

Hemşire Kadrosu İçin: Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.
Sağlık Teknikeri Kadrosu İçin: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane veya Cerrahi Teknikerliği Programı 2 yıllık ön lisans mezunu olmak.

Yukarıda hemşire ile sağlık teknikeri pozisyonları için aranmakta olan özel şartlar verilmiştir. Yine adayların genel şartlara da sahip olması gerekmekte olup adayların başvurularını 29 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Nitelikler ve detaylar hakkında bilgi aşağıdaki linkte verilmiştir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADANA GÖREBİLİRSİNİZ