Ülkemizin en önemli üniversitelerinden bir tanesi olarak bilinen ve üniversite sınavından oldukça yüksek puan alan sadece sayılı adayın girebildiği Hacettepe Üniversitesi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan yayımlamaya devam ediyor.

Buna göre Hacettepe Üniversitesi tarafından kamuoyuna yeni yayımlanan ilana bakıldığında ilgili kurumun toplam 224 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki Hacettepe Üniversitesi hangi pozisyonlar için atama yapıyor adaylar müracaatlarını nereye ve hangi tarihe kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre 224 memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Lisans mezunu olan, 168 Hemşire, 2 Psikolog, 2 Sosyal Çalışmacı, 6 Fizyoterapist, 7 Diyetisyen, 2 Eczacı ( KPSS Şartı aranmıyor ), 1 Biyolog alınacak. Önlisans mezunu ise 36 Sağlık Teknikeri ( Farklı alanlarda ) olmak üzere toplamda 224 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak ve aranacak şartlara ilişkin bilgiler nelerdir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Hacettepe Üniversitesi yukarıda verilen farklı pozisyonlara toplam 224 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların 22 Mart 2018 tarihine kadar gerekli evrak ve formlarını tamamlayarak şahsen müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce adayların aranacak şartlar ve formlar hakkında bilgi edinmek için www.isinolsa.com ekibi tarafından hemen aşağı bölüme eklenen resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim