Yurt geneli faliyetlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde görev yapmak üzere çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar belediye başkanlıkları tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulması için İŞKUR'a gönderilmektedir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında Tokat Gürçeşme Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 5 daimi memur, kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Tokat Gürçeşme Belediye Başkanlığı memur alıyor ve alıma ilişkin tüm detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Tokat Gürçeşme Belediye Başkanlığı daimi memur alımı yapıyor, peki detaylar nedir? Buna göre Tokat Gürçeşme Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 5 farklı pozisyon için daimi 5 personel alınacak olup adaylar asgari ücretle çalışacaktır. En az ilköğretim ve en fazla lisans mezunu olunması gerekirken adayların bazı pozisyonlar için B ve E sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. Bu belgelerden hariç olarak her hangi sertifika aranmamaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR? POZİSYONLAR NELERDİR?

Tokat Gürçeşme Belediye Başkanlığı 5 daimi memur alıyor peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları, Taş ve Tuğla Duvarcısı/Yapı Duvarcısı(Kaldırım İşçisi), Dağıtıcı (Posta Dağıtım Hizmetleri), Büro İşçisi, Su kanalı işçisi pozisyonları için alımlar yapılacaktır. Başvurular için adayların İŞKUR'a gitmesi ya da (https://goo.gl/7RiC9h) linkini kopyalayarak tarayıcılarına yapıştırması, iş yeri ünvanı bölümüne büyük harflerle GÜRÇEŞME yazarak arama yapması gerekmektedir. Gelen tüm pozisyonları adaylar görebilir ve başvuru yapabilir. Son başvuru tarihi 29 Ocak 2018'dir.