Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve yıl içerisinde çok atama yapmasa da ihtiyaçları halinde aralıklarla kamuoyuna açıktan atama ilanlarını yayımlayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilan yayımladı.

Buna göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu toplam 40 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı detayları nedir ve alım ilanına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre 3 mühendis, 3 tekniker, 2 teknisyen, 1 diyetisyen, 14 kimyager, 1 mütercim, 6 ambar memuru, 5 veznedar ve 3 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 40 memur ve personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki adaylar bu pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir ve pozisyonlara başvuru yapabilmek için detaylar nedir?

BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı başvuru tarihleri nedir? Buna göre başvurular 26 Mart 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup adayların müracaatlarını bu tarihten 6 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular www.gtb.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Pozisyonlara göre aranan şartlar ve tüm detaylar hakkında hemen aşağıdaki linki takip ederseniz yine www.isinolsa.com aracılığı ile tüm detayları öğrenebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim