Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve ticari faaliyet göstermekte olan kuruluşları incelemek ile yükümlü olarak hizmetlerini sürdüren Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) açık olan pozisyonlar için yıl içerisinde aralıklarla açıktan atama yöntemi ile memur alımı gerçekleştirmektedir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) tarafından geçtiğimiz hafta bir ilan hazırlandı ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. Buna göre ilgili kamu kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 40 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, ilana başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak, ilan detayları nedir?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre 3 mühendis, 3 tekniker, 2 teknisyen, 1 diyetisyen, 14 kimyager, 1 mütercim, 6 ambar memuru, 5 veznedar ve 3 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 40 memur ve personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki adaylar bu pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir ve pozisyonlara başvuru yapabilmek için detaylar nedir?

BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı başvuru tarihleri nedir? Buna göre başvurular 26 Mart 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup adayların müracaatlarını bu tarihten 6 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular www.gtb.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Pozisyonlara göre aranan şartlar ve tüm detaylar hakkında hemen aşağıdaki linki takip ederseniz yine www.isinolsa.com aracılığı ile tüm detayları öğrenebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

DİĞER MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim