Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı farklı pozisyonlara 2 bin 58 kişilik memur alımı yapacak.

İlgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2 bin 58 memur alımı ilanına müracaat edecek olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve sınavdan 50 ile üzerinde puan almış olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Ziraat Mühendisi - 874 Personel
Gıda Mühendisi - 328 Personel
Su Ürünleri - 96 Personel
Balıkçılık Teknolojisi - 10 Personel
Harita Mühendisi - 33 Personel
Veteriner Hekim - 717 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yanlarında belirtilmiş olan personel sayısı kadar memur alımı gerçekleştirilecektir. Peki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2 bin 58 memur alımı başvuruları nasıl yapılacak ve detaylar nedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2 bin 58 memur alımı KPSS 2017/7 tercihleri kapsamında yapılmakta olup adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sisteminin takip etmesi ve KPSS 2017/7 tercihleri sekmesine girerek ilgili pozisyonlar için müracaatlarını yapması gerekmektedir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2017/7 tercihleri ile memur alımına müracaat edecek olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve puanının açıklanmış olması gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr/
ATAMA DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim