Gençlik ve Spor Bakanlığı boş bulunan kadrolara personel alımı yapmak için Maliye Bakanlığı ile görüşme yapmakta ve iznin çıkması ile hazırlamış olduğu personel alım ilanını Devlet Personel Başkanlığına göndermektedir. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Gençlik ve Spor Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere avukat pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Başvurular 13 Şubat 2017 tarihinde başladı ve adayların Gençlik ve Spor Bakanlığı avukat alım ilanına 24 Şubat 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekiyor.

Kimler Başvuru Yapabilir

Gençlik ve Spor Bakanlığı yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 avukat alımı yapacağını duyurdu. Peki bu alım ilanına kimler başvuru yapabilir?

2016 KPSSP3 puan türünden en az 70 almış olmak
Hukuk Fakültesinden mezun olmak
2016 KPSSP-3 puan türünden en az 70 almış olmak,

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından avukat alımı için aranmaktadır.

Başvuru Sırasında Aranan Belgeler

Vesikalık resim
Avukatlık ruhsatnamesi
Özgeçmiş formu

Yukarıda belirtilmiş olan belgeler de alım ilanına başvuru yapacak olan avukat adayların yanlarında bulunması gereken belgelerdir.
Başvuru yapacak olan adayların aşağıda yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesine müracaat etmesi gerekmekte olup başvurular 13 Şubat 2017 tarihinde başladı ve 24 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. Müracaat etmek isteyenler aşağıda ki siteyi takip edebilir.

www.gsb.gov.tr
Editör: TE Bilisim