Gençlik ve Spor Bakanlığının bu sene ciddi şekilde atama yapması beklenmekteydi. KYK için yayımlamış olduğu ilanların ardından yeni bir ilan daha yayımladı ve bin 400 (1.400) spor uzmanı memuru alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan ilanın ardından adaylara bir müjde daha verilmiş oldu. Spor uzmanı kadrosu için bin 400 memur alımı ilanı açıklandı. Peki kimler başvuru yapabilir, aranacak şartlar nedir?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR? KİMLER BAŞVURABİLİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bin 400 (1.400) spor uzmanı memuru alımı ilanı yayımlandı. 1050 Spor Eğitim Uzmanı, 98 Spor Psikoloğu, 111 Spor Fizyoterapisti, 52 Spor Beslenmecisi, 42'si Kadın ve 47'si Erkek, 89 Spor Masörü olmak üzere toplam bin 400 spor uzmanı alınacaktır. Peki kimler başvuru yapabilir? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişikleri olmamak ya da en az bir yıl tecilli olmak, görevini yapmaya engel olacak hastalığı olmamak, sicili uygun olmak, Spor Uzmanlığı için EK-1 sayılı tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak şartları aranmakta olup yine pozisyonlara göre değişen özel şartlar da aranmaktadır. Adayların bu şartlara da sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bin 400 (1.4000) spor uzmanı memuru alımında başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlar 18 Mayıs 2018 tarihinde başlamakta ve 4 Haziran 2018 de yapılmakta olup adayların bu tarihler aralığında http://basvuru.gsb.gov.tr/ linkine e-devlet kapısı ile girişini yapması ve sözleşmeli personel alımı formunu doldurarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim