Maliye Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Gelir İdaresi Başkanlığı açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmektedir. Uzman yardımcılığı pozisyonu için bilindiği üzere genel olarak Maliye Bakanlığı sınav düzenlemekte ve sınava başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından belirlenmiş olan baraj puanını alması gerekmektedir.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın yaptığı duyuru sonucunda Gelir İdaresi Başkanlığının 2 bin memur alımı yapacağı öğrenilmiş olup başvuru yapacak olan adayların 2015 ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına sahip olması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Maliye Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Gelir İdaresi Başkanlığı alım yapacağı gelir uzman yardımcısı pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF) Fakülterlerinden mezun olması gerekmekte ve 2015 - 2016 yıllında düzenlenen KPSS'ye girmiş olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adaylar Gelir İdaresi Başkanlığı gelir uzmanı yardımcısı pozisyonunda istihdam edebilmek için sınava girecektir.

BAŞVURULAR

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin gelir uzmanı yardımcısı pozisyonu alımı yapacak. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Adayların aşağıda ki linkten başvurularını gerçekleştirmesi gerekmekte olup yine adayların 28 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Müracaatların ardından gelir uzmanı yardımcısı ataması için sınav yapılacaktır.

http://sinav.gib.gov.tr
İLAN VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim