Özel bankalar arasında yer alan ve en çok müşteriye sahip olan bankalar arasında yer almakta olan Garanti Bankası her sene ilgilendiği müşteri sayısını artırmakta ve uygun faiz, komisyon, promosyonları ile daha fazla müşteriyi kendi bünyesine çekmeyi başarmaktadır. Özellikle işçiler ve emekliler konusunda çalışmaları olan banka her ne kadar özel bankada olsa müşterilerde kamu bankasına duydukları güveni sağlamış durumdadır. Yeni lokasyonlara şube açmayı ihmal etmeyen ve açtığı her şubeye onlarca personel alımı yapmakta olan Garanti Bankası personel alımlarına devam ediyor. Peki 2017 yılı içerisinde Garanti Bankası personel alımı yapacak mı? Yapacaksa kaç personel alacak?

Personel Alım İlanları

Garanti Bankasından yapılan her hangi bir açıklama bulunmadığı için 2017 yılında personel alımı yapılacak mı yapılmayacak mı bilinmiyor. Ancak büyüme oranına devam ettiği için 2017 yılında mutlaka kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alım ilanları yayımlamayacak.

Şu an için personel alım ilanları yapılacaksa ne zaman alımların başlayacağı ve adaylarda bulunması gereken nitelikler konusunda her hangi bir bilgi bilinmiyor. Ancak alım yapılacaksa kurum sınavının düzenlenmesi bazı kadrolar için adayın iyi derecede yabancı dil bilmesi ve mülakatlarda da adayın başarılı olması beklenmektedir. Eğer sizlerde Garanti Bankasında çalışmak ve 2017 yılında ki personel alım ilanlarını öğrenmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.garanti.com.tr/tr/garanti_hakkinda/insan_kaynaklari/garantili_kariyer.page
Editör: TE Bilisim