En az Lise mezunu olmak şartıyla ve KPSS şartı olmaksızın, 3 farklı kurum farklı pozisyonlarda personel alımları gerçekleştiriyor. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Lüleburgaz Belediyesi ve İstanbul Çekmeköy Belediyesi tarafından yayınlanan ilanlarda, farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleşecek.

Hangi Pozisyonlara Alımlar Gerçekleşecek?

Farklı 3 kurumun açtığı ilanlarda alım yapılacak olan pozisyonlar arasında, Kütüphane Personeli, İtfaiye Şoförü, Kütüphane Personel Yardımcısı, Şoför, Teknik Personel, Branş Öğretmenleri ve Güvenlik pozisyonları yer almaktadır. Her pozisyonun farklı alım şartları ve başvuru tarihleri olması nedeniyle, takip etmeniz ve hızlıca başvuru yapmanız oldukça önemlidir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru yapacak olan adaylarda genel ve özel şartlar aranmaktadır. Genel şartlar olarak; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az lise ve en fazla Lisans mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu hak ve hizmetlerinden mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 2 yıl tecilli olmak, yapacağı pozisyonda sağlıkla ilgili problem yaşamamak için şartlar yer almaktadır..

Özel şartlarda ise; başvuru yaptığınız pozisyonun gereksinimleri arasında olan kurs ve sertifikalar, şoförler için yeterli ehliyet belgesi, branş öğretmenleri için sahip oldukları formasyon veya dengi okullardan mezun olması gibi şartlar yer almaktadır. Bazı pozisyonlarda ise; tecrübe aranmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Başvuru yapmak isteyen adayların, ilanı yayınlanan kurumlara şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan detayları arasında, gerekli olan evraklarla birlikte şahsen başvuru yapılma şartı bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim