Ülkemizin yer altı zenginlikleri konusunda çalışmalarını sürdürmekte olan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için aralıklarla kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 152 kişilik daimi personel alımı ilanı yayımlamıştı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve başvurular başladı. Buna göre halen müracaatlar sürüyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 152
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim
Başvuru Başlama Tarihi: 28 Eylül 2017
Alım Yapılacak Pozisyon: Daimi Proses İşçisi

BAŞVURU ve DETAYLAR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 152 kişilik daimi kamu personeline ilişkin detaylar yukarıda ilan bilgisi bölümü aracılığı ile verilmiştir. Buna göre 150 ortaöğretim (lise) mezunu ve 2 ön lisans mezunu kamu personeli alımı yapacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR merkezlerine giderek ''Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ilanına başvuru yapmak istiyorum'' demesi ve istediği ilan için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Buna göre alınacak olan adaylar Bandırma Bor ve Asit Fabrikası İşletme Müdürlüğü, Emet Bor İşletme Müdürlüğü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğünde istihdam edecektir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim