Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 farklı pozisyon için 32 daimi kamu personeli alımı yapılıyor.

Alım ilanı geçtiğimiz gün İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu ve adaylar müracaatlarını 16 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarına devam ediyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

Farklı Pozisyon Sayısı: 10
Alınacak Personel Sayısı: 32 Personel
Kamu / Daimi Personel

NASIL MÜRACAAT EDİLİR


Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan alım ilanına kimler müracaat edebilir ve nasıl müracaat edilir? Müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR aracılığı ile başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yine internet üzerinden de başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/grdjoH

Yukarıda belirtilmiş olan link aracılığı ile adaylar Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün alım yaptığı pozisyonlara internetten 16 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapabilir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Kasap - 23 Personel
Soğutma Sistemi Operatörü - 3 Personel
Garson (Servis Personeli) - 2 Personel
Aşçı - 2 Personel
Bilgisayar Bakım Ve Onarımcısı - 1 Personel
Sıhhi Tesisatçı - 1 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Adaylar farklı müracaat kanalları aracılığı ile 16 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilir.
Editör: TE Bilisim