Ülkemizin en tanınır markaları arasında olan ve neredeyse pek çok bölgede satış mağazası bulunan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü yeni şube açılışlarına devam ettiği gibi açık pozisyonları için daimi kamu personeli alımı da gerçekleştirmektedir.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına ya da İŞKUR'a gönderilmektedir. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yeni yayımlanan ilanla göre 14 kişilik kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan bilgisi ile detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kamu Kurumu: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü
Farklı Pozisyon Sayısı: 3
Alınacak Personel Sayısı: 14
Tür: Kamu / Daimi
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru: 25 Eylül 2017

ALINACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün alım yapacağı personellere ilişkin bazı detaylar verilmiştir. Peki pozisyonlar hangileridir.

Soğutma Sistemi Operatörü - 3 Personel
Elektrikçi (Genel) - 1 Personel
Kasap - 10 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün kamu personeli alımı yaptığı belirtilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre müracaatlar İŞKUR'dan yapılmakta olup İŞKUR'a gidip adaylar başvurularını yapabildiği gibi yine aşağıdaki link yardımı ile de başvurular yapılabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim